Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Casselståhl: ”Jag hoppas jag kan stanna i Malmö”

Förre Brynäsbacken Daniel Casselståhl hade tänkt avrunda karriären i Malmö.
Nu är hans framtid osäker.
– Det är riktigt omtumlande, säger 36-åringen.

Annons

Konkursen är nära för forna storlaget Malmö Redhawks. I går tog klubben det drastiska beslutet att ge samtliga spelare i truppen möjligheten att bryta sitt kontrakt och flytta till andra lag. Malmö kan heller inte garantera att de som stannar kvar får ut sina löner.

– Det är riktigt jobbigt. Jag sitter precis och snackar med tjejen hur vi ska göra, med den familjesituation vi har. Tjejen pluggar och så har vi två barn som går i skola och på dagis. Det var så kort varsel, transferfönstret är ju stängt på lördag, säger Casselståhl, Brynässpelare under sex säsonger, senast 2006/2007.

Casselståhl ser slutet på sin karriär och har därför ingen agent. Nu har han i alla fall bett förre Malmö- och Brynässpelaren (04/05) Christian Sjögren om hjälp.

– Han kollar väl runt lite, säger Casselståhl, som inte vet mycket mer än att han i alla fall inte kommer att spela i Brynäs igen.

– Jag hoppas att jag kan stanna i Malmö.

– Vi vet inte vad som händer. Måndag eller tisdag ska de ha ett möte med de spelare som blir kvar, men då är ju transferfönstret redan stängt.

– Är det många som sticker kanske det finns pengar så det räcker för de som stannat kvar.

Malmös tidigare finansiär Percy Nilsson har sagt nej till att skjuta till mer pengar. De 107 miljoner kronor han redan pumpat in i klubben försvinner om föreningen går i konkurs, enligt TT. Dessutom får klubben börja om i division 3.

Mer läsning

Annons