Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...detsamma gäller Surahammar som får besök av Tierp i kväll

Tierp Hockey avslutar hockeyettans grundserie med ett bortamöte i Surahallen. Hemmalaget Surahammar är ju sedan tidigare klart för spel i allettan. För Tierps del sker heller ingen ändring av tabelläget hur än kvällens finalmatch slutar.

Annons

Tierp har en åttonde plats och med den går laget också till fortsättningsserien, där laget får starta med två bonuspoäng den 7 januari.

– Vi har ett ungt lag den här säsongen och nu laddar vi för spel i allettan efter juluppehållet, säger Surahammars tränare Stefan Andersson.

– Vi har inte varit uppe i allettan på en sju, åtta år så det ska bli intressant och mycket nyttigt för våra unga spelare, säger Andersson, som kommer till Tierpsmatchen med fyra femmor och räknar med stöd från en hemmapublik på dryga 300.

– Jag hoppas att vi kan spela som under två första perioderna senast mot Linden. Då ska vi också kunna göra en bra avslutning där borta i Surahallen, säger Tierps chefstränare Torleif Lundsten.

– Jag hoppas också att Marcus Skoglund kan spela (tidigare fotskadad). Jag räknar också med att vi faktiskt ska kunna ställa upp med tre hela femmor, säger Lundsten.

Mer läsning

Annons