Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kort från matchen

Annons

JVM-spelarna börjar få gott om blomsterkvastar att fylla upp sina pojkrum med. Precis som i lördags i Läkerol Arena valde även Modo att hylla silvermedaljörerna från VM i Ottawa. Jacob Markström och Anton Persson i Brynäs samt Victor Hedman i Modo fick ta emot jubel och blommor. Men säkra källor säger att Modo först hade glömt Anton Persson, men lyckades hitta en kvällsöppen blomsteraffär och köpa en bukett till honom också innan nedsläpp.

Brynäs kanadensare Kyle Wanvig spelade inte i går heller. För andra matchen i rad var han petad och tränaren Niklas Czarnecki kunde inte säga något om han finns med i laget mot Frölunda i morgon, lördag.

– Nej, det beslutet får vi ta senare. Just nu vet jag inte, sa Czarnecki.

Efter en tung period där Modo ett tag till och med var jumbo i elitserien har ni ångermanlänningarna fått upp ångan igen. Gårdagens 2–1-seger mot Brynäs var lagets fjärde raka trepoängare.

– Det var tre sköna poäng. Brynäs var bäst i början men sedan tog vi över i andra perioden och försvarade oss sedan på ett bra sätt i tredje perioden, sa en nöjd tränare Harri Rindell.

Mer läsning

Annons