Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Välkomna till Nya Klacksparken

Annons

Du tänker: Vad är det här för skit.

Jo, en sida som är tänkt att återkomma lite slumpmässigt sådär, gärna på lördagar.
Enda kravet som finns är att den ska handla om sport. Eller krav och krav, vad är det för tråkigt krav? Vem orkar läsa om sport hela dagarna. Det blir en del sport, och annat, vi tänker brett.
Namnet är Nya Klacksparken. Egentligen borde den väl heta Nygamla Klacksparken eftersom sidan fanns för ett antal år sedan, men dog sotdöden. Sånt händer ju i mediebranschen, och på andra ställen också för den delen.

Till min hjälp har jag bland annat Kevin, vår 14-årige praktikant som ni träffar i en intervju här ovanför. Kevin bor i Sätra och vill bli hockeyproffs. Eller hem-
samarit, han har inte bestämt sig. Kevin gillar att rita och kludda och då är det bättre att han gör det här i tidningen än ute på stan.
Grafik är ett bra verktyg för att förklara komplicerade skeenden och företeelser på ett enkelt och överskådligt sätt. Kevin mjukstartar med en tennisboll, men det kan bli mer avancerat längre fram. Som ett racket, eller ett pannband. Men inte slaget vid Gettysburg.

Zlatan ville ha en halv miljard, plus porto, för att medverka med små vykort nån gång då och då. Förhandlingarna brakade samman, Mino Raiola var på väg, men vi gick halva vägen var. Han fick gratis porto, och Tidningskortet, och verkade nöjd med det.
Helena rapporteras dock vara missnöjd sedan hon försökt betala en alpacka-scarf på Hermès med kortet och fått nobben.
För att göra lite reklam kan jag då tala om att hon just nu får rabatt på en datakurs på Studiefrämjandet, det blir billigare för Maximilian att börja med minitennis på GTK och hon erbjuds dessutom ett kraftigt rabatterat pris till The Mersey Beatles på Konserthuset i oktober.

Vi vill gärna ha tips, det finns säkert nån mejladress nånstans. Just nu undrar vi till exempel vad man ska göra med alla kantareller som blir över, eller hur man enkelt kan lösa frågan med isen som smälter på Arktis. Tipsa gärna.

Japp, det var väl allt för nu.

Erik Illerhag
Klacksparken@gavlenyhetsbyra.se

Mer läsning

Annons