Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stämning inför matchen

GÄVLE Det premiärnya restaurangtältet vid Gavlerinken var välbesökt inför gårdagens match mellan Brynäs och Södertälje.
Ljudnivån liksom stämningen var hög.

Annons
- Det här är jättebra. Det är sån stämning här, mysigt. Jag förstås inte paniken över att vanligt folk ska få äta en bit och ta en öl, när de redan gör det på vipläktaren. Det är ju under kontrollerade former, sa Peter Östberg, som kommit från Delsbo för att se sitt Brynäs spela.
Några bord bort satt Karin Källberg och Oscar Mattsson från Stockholm.

- Jag visste inte om att det här fanns. Det var en trevlig överraskning. Det kan vara skönt att sitta en stund före matchen om man har åkt en bit. Nu kunde vi få lite mat i oss. Det är roligt med stämningen här, sa Karin Källberg.
Och det var i stämningen som Tommy Falk och Bruno Andersson trivdes.
- Vi dricker inte, men tycker att det är trevligt här. Det är så här stämning skapas. Det behöver inte bli stök och bråk bara för att det serveras öl. Titta dig omkring, det är bara glädje och yra. Den här stämningen tar man med sig in till matchen sen. Det här är en bra sak, sa Tommy Falk.

Sofia Öhlander
026-15 96 46
sofia.ohlander@gd.se