Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Standupveteranen Thomas Oredsson intar Gasta

Standupveteranen Thomas Oredsson är kvällens headline på Gasta på Å-Krogen i Gävle.

Thomas Oredsson är en av våra mer folkkära komiker. Känd från Släng dig i brunnen, Hassel och från Norra Brunn. Han har verkat vid Norrbottens-teatern, Dramaten och Riksteatern. Tillsammans med Adde Malmberg har han utbildat i Stand-Up Comedy vid Dramatiska Institutet.

Thomas är en av veteranerna inom stand-up. Han har en mycket seriös syn på sin underhållning och stand-up och anpassar sitt material beroende på vilken publik han uppträder för. Sedan starten 1988 har det blivit över tusen gig.

Under kvällen medverkar även Rune Sörlie, ursprungligen från Norge. Han är känd som en mycket skicklig oneliner-komiker. Rune blandar ofta in publiken med en stor portion charm. Rune vann KomikerCupen 2010.

Kvällens tredje utomsocknes gäst är Tobias Erehed. Han är verksam med estradpoesi, vis-sång och komik. I sin standup använder sig Erehed mycket av självironi och berör bland annat ämnen som rädslor, pinsamheter och problematiska relationer. Just nu är han aktuell med sin föreställning "Det gyllene mellanläget".

Med på scen är även Gastas egna Stefan Söderblom och master of ceremony (presentatör) är Tomas Bonderud.