Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stebol flyttar in efter Cibes

Stebol fastigheter flyttar in i Cibes Lifts gamla lokaler på Spelbovägen i Järbo.
– Köpet möjliggör en utveckling för företaget och vår rörelse som i dag bromsas av för små lokaler och trånga ytor, säger Stebols ägare och vd Stefan Bohlin.

I samband med att Cibes Lift flyttade till Gävle 2012 köpte kommunala Sandviken Nyttofastigheter AB fastigheten för 2,5 miljoner kronor. Nu har fastigheten sålts för 3,2 miljoner till Stebol, som har tillträdesdatum den 14 november 2014 .

– Stebol Fastighet är ett lokalt företag och genom att sälja till dem stimuleras nu näringslivet i Järbo och vi möjliggör utveckling för ett framgångsrikt lokalt företag, säger vd:n för Sandviken Nyttofastigheter, Stefan Lundqvist, i ett pressmeddelande.

Stebol Fastighet AB ägs av vd Stefan Bohlin och företaget har en butik som bland annat säljer snö- och vattenskotrar. Nu ser Stefan Bohlin utvecklingsmöjligheter.

– Vi kan nyanställa, utöka sortimentet, utveckla och förvalta vår kärnverksamhet samt även bedriva uthyrning i större skala, vilket kommer gynna samhället Järbo, säger han.