Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stensätra nära nytt kontrakt

Stensätra vann över jumbon Heffnersklubban med 2–0 hemma på Skogsvallen och nu bör nytt kontrakt vara ordnat.

Stensätra startade matchen bra och gästerna fick i stort sett hela den första halvleken koncentrera sig på försvarsspelet.

Men det dröjde ändå ända till den 43:e minuten innan Stensätra kunde spräcka nollan och detta efter att Lisa Tano rivits ner innanför straffområdet med straff som följd. Straffen slog Lisa själv säkert i mål.

Att det bara var 1–0 i paus skall gästerna vara glada för, för Stensätra ägde matchen totalt men det var förvånande att se hur lite målchanser man fick ut av sitt spelövertag.

Stensätra tappade allt spel i den andra halvleken och helt plötsligt var det gästerna som ägde matchen och i inledningen av andra halvlek hade laget ett skott i ribban. När Eva Westin till slut kunde göra 2–0-målet var det lite överraskande då Heffnersklubban hade flera chanser till en kvittering, men då visade hemma målvakten Anna Holmgren sin klass då hon räddade några skott och frilägen.