Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stensätra orkade inte stå emot

Med fyra återbud samma dag som match på grund av sjukdom blev det för tufft för Stensätra mot serietvåan, Hudik 2. Visserligen så stod det 1–1 i paus men orken tröt och slutresultatet blev 5–1 till Hudik 2.
– Vi fick i alla fall pröva två 01:or, så nu vet vi var de står, säger Stensätras lagledare, Tomas Högberg.

I inledningen på andra halvlek gjorde Hudik två snabba mål fram till 3–1. Två anfall efter kanten med pass snett inåt bakåt gav resultat.

– Det tog alltså tre minuter och vi gjorde några felbeslut som kostade matchen. Vi har pratat om dessa inspel och nu hann vi inte med, vi orkar inte hålla ihop laget, konstaterar Tomas Högberg.

Hudik tog ledningen med 1–0 innan Stensätra kvitterade via Lisa Tano-Ljungkvist. Efter det hade Stensätra två frilägen som inte gav mål.

– Vi kände att vi hade litet tryck i första, men i andra så förlorar vi för många dueller på mitten, säger Tomas Högberg.

Hudik rann ifrån och Stensätra får ta nya tag där i botten. Det blir viktiga veckor framgent för Stensätra med matcher mot Brynäs och Heffnersklubban.