Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stensätra seriefyra trots förlust

Det blev förlust för Stensätra i den sista omgången.
Bortamatchen mot Mohed förlorades med 1–2 efter att Stensätra spelmässigt gjort en bra match, men där hemmalaget visade prov på större effektivitet.

Annons

Stensätra slutar på en fjärde plats i tabellen.

– Vi hade målet att vara ett lag på den övre halvan och det klarade vi av så jag är jättenöjd med den här säsongen, säger tränare Göte Nilsson.

Vid vinst så fanns chansen att nå en andraplats i serien och man hade det mesta av spelet, men det var som förgjort när bollen skulle passera mållinjen. Det blev ribbskott och stolpträffar.

– Mohed har ett kompakt lag och är svårspelat. Men vi gjorde det bra och vaskade fram många fina lägen och efter deras ledningsmål så tryckte vi på för en kvittering. Men det ville sig inte riktigt och de var i stället väldigt effektiva framåt. Vi kanske skapade mest chanser, men de gjorde flest mål och då vinner man en fotbollsmatch, konstaterar Göte.

Nu slutar Stensätra på en fjärde plats i serien. Något som Nilsson tycker är väldigt bra gjort av ett lag som inför säsongen tappat många spelare och samtidigt lyft upp många yngre spelare.

– Vi måste vara nöjda med vår säsong, helt klart. Vi var ju med och nosa på den absoluta toppen men vi gjorde bort oss i några matcher mot lite sämre lag och då räcker det inte hela vägen. Men tjejerna har gjort det väldigt bra och självförtroendet har vuxit match för match och jag tycker att det ser ljust ut inför framtiden, säger Göte som lämnar ett litet frågetecken för hans fortsättning i klubben.

– Det är framför allt min jobbsituation som spelar in. Jag vet inget i nuläget, utan vi får se hur det hela utvecklar sig.

MOHED–STENSÄTRA 2–1 (1–0)

Stensätras mål: Lisa Sundell.

Domare: Hans Olov Jonsson, Hudiksvall

Stensätras tre stjärnor

3: Ida Westerholm, b

2: Margareta Dunder, mf

1: Lisa Sundell, f