Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stensätra tappade i slutet

I 86 minuter hade Stensätra ledningen i matchen mot seriejumbon Heffnersklubban.
Sedan rasade det till förlust med 3–1.

Annons

– Vi gjorde en bra första halvlek men orkade inte stå upp i den andra. Det är så klart surt att förlora när vi ledde så länge, summerade tränaren Tomas Högberg.

Före pausen hade Stensätra vinden i ryggen och det gav resultat både i målprotokollet och ute på planen. Det mest och bästa hade gästerna som också rättvist tog ledningen då Alma Huremovic hittade rätt.

Men i den andra blev det lite för ängsligt då ledningen skulle försvaras.

– Det var en blandning av allting när dom fick medvind, satte högre press och att det skapade oro hos oss. Vi försökte försvara ledningen och kom aldrig upp i anfall, sa Högberg.

Heffnersklubban hade några chanser att göra mål men fick inte utdelning. När de flesta började tro att det skulle gå vägen för Stensätra kom kvitteringen fyra minuter före slutet. Men det var inte slut på eländet för gästerna då ledningsmålet kom bara minuterna efter.

– Vi tappade allt där i slutet vilket var jobbigt. Vi försökte flytta upp men då gjorde dom 3–1 i stället, sa Stensätratränaren.

Nu har tjejerna en match kvar innan sommarlovet och då gäller det ett derby mot Brynäs.

– Vi får ladda om och ge allt i den matchen innan det blir några veckors ledighet, avslutade Högberg.