Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stensätraskräll gav viktiga poäng

Stensätra hade en på förhand riktigt tuff match borta mot starka Selånger 2.
Men efter en otroligt bra andra halvlek tog gästriketjejerna alla tre poäng sedan Alma Huremovic gjort matchens enda mål.

– Efter en ganska jämn första halvlek tog vi över allt och vann till slut helt rättvist, summerade tränaren Tomas Högberg.

Selånger 2 är ett riktigt bra lag och är svåra att möta för allt motstånd i den här serien. Ett hårt jobbande gäng som brukar nöta ner och springa sönder sina motståndare. Men här blev det tvärt om.

– Deras ledare sa till och med efteråt att det var länge sedan dom blev så utspelat. Tjejerna gjorde verkligen en helgjuten insats och det var grymt viktiga poäng för oss, sa Högberg.

Alma Huremovic blev matchhjälte när han efter ett inspel från kanten tryckte in bollen efter drygt en timmes spel. Efter det väntade man på en gigantisk hemmapress.

– Men den kom aldrig. Vi kunde faktiskt reda ut allting på ett säkert och bra sätt.

Lite hjälp kanske Stensätra hade av att Selånger hade en match i benen sedan man mötte Hille i lördags. Det här var en sedan tidigare uppskjuten match som nu kunde avgöras. För Stensätras del naturligtvis till det bättre.