Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Stort och smått från Canon

Använder du flera datorer för att skriva ut på samma skrivare hemma?

Använder du flera datorer för att skriva ut på samma skrivare hemma? Eller vill du ha en liten skrivare som du kan ta med dig? Då ska du kolla in Canons nya skrivare.

Canon fortsätter med den lilla smidiga serien Selphy med den nya modellen som heter SELPHY CP770. Skrivaren levereras med en liten hink som innehåller skrivare, papper, slapp och bläckpatroner.

Man kan skriva ut direkt från ett minneskort och behöver alltså inte någon dator för att kunna få sina bilder på papper.  Skrivaren har också ansiktsigenkänning som gör att hudtoner får en mer naturlig färgåtergivning.

De två andra
skrivarna hör hemma i allt-i-allofacket. Alltså skrivare som kan både skriva ut, kopiera och skanna. Den dyrare av de två PIXMA MP560 Wireless Photo AIO är, som namnet antyder, sladdlös. Det innebär att man kan använda flera datorer till samma skrivare och datorn behöver inte stå på en sladdlängds avstånd. Den kan också skriva ut direkt från ett USB-minne.

Den billigare varianten PIXMA MP490 AIO Photo saknar den sladdlösa lösningen och har en färgpatron mindre. MP490 har fyra färgpatroner mot MP560s fem.

Båda skrivarna använder sig av Canons ChromaLife100+ bläcksystem.

Det svenska priset och när de förväntas dyka upp i butik är ännu inte klart.


/Bengt Luthman