Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Stort tomrum när Björne kom bort..."

Annons

Hej Keb!
Har nästan sett samtiga Brynäs matcher denna säsong.

Tycker mig inte se så stor skillnad på spelet nu mot början av säsongen. Anledningen till att de hyllats inledningsvis är att de gjort starka tredje perioder.
Då skall man ändå ha i åtanke att de flera gånger gjort bra perioder då man legat i underläge och det andra laget slutat spela.
I många matcher har de dessutom varit utspelade, men haft en säker sista utpost i Markström. Jacob är ödmjuk och ger alltid en eloge till backarna. Men sanningen är ju att backarna spelar likadant med Anders i mål, skillnaden är att han ej tar puckarna. Nåja, det är 4 matcher kvar innan Markström är tillbaka.

Nu till mina frågor:

Björn Danielsson har fått oförtjänt mycket kritik, men faktum är att sedan han försvann så försvann en stor arbetsmyra och jag undrar om du håller med om att det är ett tomrum efter honom?

Den andra frågan är om du ser något annorlunda i uppspelsfasen från egen zon jämfört med tidigare på säsongen?Ja, även jag saknar Björne oerhört. En mycket stor och nyttig lagspelare.

Det spelas inte längre snabba och raka puckar upp genom mittzon, som Jonsson exempelvis gjorde men även Hietanen med stor framgång svarade för.

Mer läsning

Annons