Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Succébandet Apocalypse Orchestra från Gävle ute med nya musikvideon "Theatre Of War"

Första videon "The Garden Of Earthly Delights" är uppe i otroliga 2,2 miljoner visningar på Youtube. Nu är medeltidshårdrockarna Apocalypse Orchestra tillbaka med nya musikvideon "Theatre Of War".

Det hör sannerligen inte till vanligheterna att Gävleartister når upp till miljonsiffror på Youtube, men det har Apocalypse Orchestra från Gävle gjort dubbelt upp då musikvideon "The Garden Of Earthly Delights" nu är uppe i 2,2 miljoner visningar efter att ha legat uppe på Youtube sen i maj.

Fredag 24 november släpps officiellt nya musikvideon "Theatre Of War", även den hämtad från albumet "The End Is Nigh" som släpptes tidigare i år med tillhörande releasefest på Gamla Katolska Kyrkan i Gävle.

I videon ser vi även scener från samma releasefest, samt gruppens framträdande vid Local Heroes-galan 2016. Om videon skriver AO i ett pressmeddelande:

"Krig. Mänsklighetens djupaste vansinne. Få företeelser har format historien till samma grad. Ana skräcken hos bondesoldaterna, uttvingade i strid av en likgiltig tyrann. Kroppar och lemmar från de fallna färgar landskapet likt en uppdukad festmåltid för asätarna som cirklar i skyn ovanför. De överlevandes själar, för alltid ärrade. Ett regn börjar sakta falla. Det finns ingen ära i krig."