Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Sundlöv måste ta fram dammsugaren..."

Annons

Hejsan Keb!
Tyvärr lite långt mail men viktigt!

Jag tycker att Sundlöv ska ta fram dammsugaren!
Alla Brynäsare vill se framgångar för föreningen men det är tyvärr dyrt med värvningar av etablerade spelare (som man aldrig har hört talas om) och som kostar en slant.

Varför inte plocka in fler yngre spelare och ge dem ett erbjudande som är svårt att motstå varav ett ÄR - istid!Se JVM-spelarna E. Karlsson, Torp, Ekbom, Tedenby, Pääjärvi, Backlund, Lasu, Hjalmarsson och "vår" egen Anton Persson m.fl.
De får knappt något förtroende i sina respektive klubbar men de spelar ett bländande JVM för de får förtroende och istid!
Okej, det är lite annorlunda motstånd och det är INTE lätt för dessa killar och komma in i elitserien men så dålig/sämre hockey är knappast JVM att de skulle misslyckas totalt om de skulle få förtroende i elitserien.

Tänk även att de är hungriga/motiverade och utvecklingsbara, vilket en äldre spelare kan ha svårt med och det skulle vara en lösning för Brynäs såväl sportsligt som ekonomiskt!
Se på JVM-spelaren Oscar Möller, fastän han är så ung och är utan större erfarenheter så lyckas han i L.A. Kings och det till stor del att de tror på honom!  Alla måste förstå att spela bra junior-VM-hockey under en kortare tid och ett visst antal matcher - det är en sak, men att spela en rad bra elitseriematcher är en helt annan sak.

Det skiljer oerhört mellan juniorspel och i elitserien.
Men är juniorerna bättre än de som spelar i vår högsta serie, är det givetvis okej att ta in ungdomarna.
Ofta är de dock inte lika rutinerade och mogna att spela på hög elitnivå i en lång följd av matcher.

Mer läsning

Annons