Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Svar angående fri entré..."

Annons

 Här svaret från Brynäs IF:s marknadschef Sven Engwall, angående ett inlägg som jag fått till spalten - om att Brynäs borde bjuda på fritt inträde till nån av slutmatcherna i grundserien.
=======

Hej Keb!
Gratisentré inget vi vill ha, dock är Södertäljes idé lite mera intressant där sponsorer och privata går in och "stöttar", så att man kan erbjuda fri entré.

Vi körde detta med Gefle IF i superettan 2 gånger med bra resultat både publikt och intäktsmässigt. Tycker dock inte riktigt att det är rätt läge för detta för Brynäs ännu.
Vi har dock hela tiden diskussioner runt publiksnittet och hur vi skall höja detta. Vi kommer under de sista fem matcherna att köra en ganska massiv kampanj i dagspress (GD/AB, Annonsbladet och Hälsingetidingar), radioreklam, TV-reklam, bussreklam samt på vår hemsida för att locka publiken till arenan de sista matcherna.
Dessutom kommer vi att maila våra sponsorer, ungdomslag i Gästrikland, Hälsingland, Dalarna och Uppland samt c:a 5000 personer som köpt biljetter över ticnet. Kampanjen bygger på:

"Vi kan, Vi vill, vi skall - Tillsammans mot slutspel"

Vi kommer att använda oss av Dackell, Dixon, Granström och Markström. De och laget skall göra allt för att ta oss till slutspel.
Alla kan dock också hjälpa till genom att gå på matcherna, fylla Läkerol Arena och skapa en härlig hockeystämning.
Vi kommer att ha några biljetterbjudanden som man kommer att kunna läsa om på vår hemsida fr o m måndag. "Tillsammans mot slutspel..."

Vi hoppas verkligen allt detta skall göra att vi får in en härlig energi i såväl laget som publiken och att vi går till slutspel.

Hälsningar Sven

Mer läsning

Annons