Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Svar direkt från Strömsbro IF: Vi rekommenderade dem att gå till vår samarbetsförening

Annons

B-jun (J-18) hade uppstartsmöte den 30/3 på Testebo. Där informerades samtliga killar om ledarstaben och hur planeringen såg ut för B-jun. Och där togs gallring upp och i slutet av augusti, där gallringen skulle baseras på träningsflit och hockeykunskaper.

Alla killar fick beskedet att ingen spelare kommer att skrivas in på hemsidan under truppen. Men alla grabbar lades in under en speciell flik på Strömsbros hemsida som heter "Team sommarträningen". Det var för all information skulle gå ut till alla juniorer (B-jun och A-jun) i en kanal. Och där fanns alla spelare representerade.

I mitten av maj fick några killar en påminnelse om att en gallring kommer att ske, därav önskar vi se en bättring på deras träningsnärvaro. Den 7 augusti var första ispasset för B-jun, där togs det upp igen att gallring skulle ske i slutet av augusti. Dock skulle ingen vara tvungen att sluta med ishockey.

De som fick besked att de inte skulle få någon matchtid, erbjöds att gå till en samarbetsförening där man skulle få garanterad match tid.

Den 28 augusti meddelades två spelare att de inte kommer få någon matchtid i vinter i Strömsbro J-18. De var varmt välkommna att träna med laget men någon matchtid kommer det inte att bli. Man rekommenderade spelarna att gå till vår samarbetsförening för att få matchtid. Man baserade beslutet på att dessa två spelare hade jättedålig träningsnärvaro och minst hockeykunskaper.

Med vänliga hälsningar!

Peter Agell

ordförande, Strömsbro IF:s ishockeysektion

LÄS ÄVEN: Behandlar man en 17-åring på detta sätt?

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons