Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sveket mot Norrsundet

I november förra året var vägdirektören för Vägverket Region Mitt, Caroline Ottoson, på besök i Norr sundet. Hon höll ett vackert tal om Vägverkets önskan om att bidra till en fin miljö i Norrsundets centrum.

Tidningarna skrev positiva reportage och publicerade fotografier från den högtidliga ceremonin med bandklippning. Vägverket berättade stolt att dom spenderat nio miljoner kronor på centrum i Norrsundet. Och visst har vi fått ett upprustat centrum, men glädjen och stoltheten över vårat nyrustade centrum är som bortblåst nu, åtta månader senare!

När man kör in i Norrsundet så är det mest ängarna med två decimeter högt ogräs som man ser, och pricken över i är sedan två månader tillbaks en omkullkörd lyktstolpe som ligger lämpligt nermejad som en skulptur av ett kadaver mitt på trottoaren. Jättefint! Och perfekt tajming nu när vi har släktingar och andra sommargäster på besök i Norrsundet!

Jag hade höga förhoppningar på Vägverket och NCC och är därför mycket besviken! Caroline Ottosons ord ”Försköningen håller hoppet kvar i Norrsundet” blev platta ord.

Finns det inga pengar kvar till underhåll? Dom fina grönytor som vi lovades, är det ogräsängarna det? Vad är tanken bakom dom opraktiska lyktstolparna? Ska ni vänta tills allihopa har körts omkull innan ni kommer ut till Norrsundet igen?

Annica Lawrey

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare