Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sviten sprack för Hille

Den förlustfria hemmasviten bröts för Hille när Korsnäs kunde vinna med 3–1.

Hille är som bekant redan klart för division två när två omgångar återstår och i den näst sista matchen för säsongen ställdes man mot Korsnäs i hopp om att kunna hålla i den långa förlustfria sviten.

Efter första halvleken såg det ut som att den drömmen skulle hålla i sig då det stod 0–0 på matchklockan. Inget av lagen spelade speciellt bra, men värt att notera var att Korsnäs inte hade ett skott på mål under de första 45 minuterna

Annat blev det i andra halvlek när Korsnäs tidigt i halvleken kunde göra 1–0 genom en skott från 30 meter. Sedan gjorde Korsnäs även 2–0 och då klev Hille ner på en trebackslinje för att försöka pressa på Korsnäs och få in ett mål. I samma veva som man försökte få in en reducering drabbades Hille av en utvisning som blev för mycket.

Korsnäs utnyttjade detta och gör sedan 3–0. Hille fick till slut in ett tröstmå.

– Vi har egentligen ingenting att spela för, men vi ville vara obesegrade på hemmaplan. Men tyvärr lyckades vi inte med det. Inställningen från vår sida var ändå jättebra matchen, sa Hilletränaren Carlos Santis..

HILLE–KORSNÄS 1–3 (0–0)

Målen, Hille: Omar Guidji.

Korsnäs: Daniel Johansson 3.

Publik: 124

Domare: Augin Melki

Hilles tre stjärnor:

3: Tomas Gunnarsson

2: Daniel Qvarnström

1: Björn Johansson