Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Syskonparet...

Annons

som erbjöd mig skjuts från Gävlebro till Kungsbäcksvägen fredag kväll den 13 februari, när jag steg av Y-bussen från Umeå. Jag står i tacksamhetsskuld till er. Ring mig nästa gång brodern kommer på hembesök så får jag bjuda på lunch på Konserthuset.

Gamlingen i grå kappa och hatt

 

Ingrid Olson, sjukgymnastiken i Gävle. Tack för att du tog mig på allvar och hjälpte mig med träningen! Lycka till med ditt nya jobb!

Johanna

 

John på Fritidsklubben på Vikingaskolan. Tack för en kul innabandyturnering på sportlovet och ditt stora härliga engegemang i barnen! Hoppas du vet hur mycket barnen uppskattar dig!

Tacksam förälder

 

Reine Qvarnstöm och Micke Löv för den bra ordnade (gubb-)hockeykvällen den 21/2. Bra mat och dryck och en trevlig kväll!

Häsen

 

Sören Karlberg på Eskön som kör upp våra stigar så att vi kan promenera i skogen trots all snö.

Familjen Björkman

 

Frida på brödet, Ica Fjällbacken som alltid är glad, pigg och trevlig. Tack för vänligt bemötande.

Trogen kund...

 

Läkarna på Södertulls HC och på ortopedmottagningen för skicklighet och vänlighet när jag haft svåra smärtor på grund av mitt diskbråck.

Monica Lindberg

 

Lina på Södra Åbyggeby som tar långpromenader med Bonzo då jag inte orkar. Tack även till övriga grannar och vänner som stöttar mig.

Monica Lindberg

 

Styrelsen för SPRF avdelning 9, Gävle, samt värdinnor för ett trevligt årsmöte med god mat och fin underhållning. Ni är bäst.

Tacksamma medlemmar

Mer läsning

Annons