Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Ta bort hockeyombudsmannen..."

Hej Keb!
Tack för en underbar sida.

Jag undrar om du vet om det kommer att bli någon ny mediekub?
Den som finns är ju värdelös, liten skärm och dålig upplösning.

Sitter man i hörnen så ser man inget på den, knappt vinstnr på matchprogramen.

Och sen kan man ta bort hockeyombudsmannen man kan ju inte läsa hans svar på kuben.
Då är det meningslöst att ha den tjänsten, tycker jag.

Mathias,  Almunge

SVAR:  Jag hoppas förstås lika väl som många andra åskådare på en ny mediekub i takåsen. Håller med dej om att dagens är helt värdelös och omodern...

Brynäsledningen ska den närmaste tiden begära in offert på vad en ny kan kosta, men det handlar om oerhört stora pengar. En investering i storleksordningen 6-7 miljoner och det är mycket pengar för ett arenabolag som har ekonomiska problem.
Den nuvarande kuben är inne på sjätte säsongen, så det är onekligen hög tid för en ny. Den var även helt anpassad för gamla Gavlerinken.

GD.se-sajten hade text om det här den 10 mars, så du kan gå tillbaka och läsa där vad klubbdirektören H-G Karlsson anser i frågan.
* Om det blir en ny mediekub behövs förmodligen hjälp från någon sponsor.
---
Vad beträffar hockeyombudsmannens texter i kuben, delar jag helt din uppfattning - det går inte att läsa för publik runt om i arenan.