Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ta nya bilder med Iphone

Det handlar inte bara om att kameran i Iphonen är inbyggd och därmed alltid följer med dig.

Det handlar inte bara om att kameran i Iphonen är inbyggd och därmed alltid följer med dig. Den går också att använda i stället för en fjärrkontroll. Nu kommer ännu fler applikationer som hjälper dig att utvecklas som fotograf.

Vad sägs om en poseinstruktion? Eller rättare sagt tre separata volymer innehållande cirka 370 poser styck? Samtliga ställningar är fotograferade i studio med vit bakgrund, så det blir inget störande bakgrundsbrus som distraherar. Bläddra igenom poserna styckevis, eller kika på dem under olika kategorier. Du kan även markera upp dina favoritställningar för att snabbt hitta dem igen senare.
Är du ny bakom kameran kan du också få hjälp att föreviga din egen version av posen. Konturen syns då på skärmen och det enda du behöver göra är att platsa in modellen i formen.
Varje volym kostar 75 kronor styck.

Är du ett Flickr-fan kan du med en gratisapplikation få ned hela ditt bibliotek i din Iphone. Du kan dessutom ta del av dina kontakters senaste uppladdade bilder, läsa kommentarer och titta på Flickr-videos.

Vi har tidigare skrivit om applikationen som låter dig använda din Iphone som en fjärrkontroll. Du hittar artikeln här.

Läs mer om applikationerna på www.diyphotography.net.
 


/Amy Lagerman