Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tack för den senaste rondellen

Tack kära Vägverket/Gävle kommun för att ni använder våra skattepengar till att kosta på utsmyckningen av rondellen vid Gustavsbro. Vi får verkligen valuta för våra pengar!

Jag menar, vi har fått kraftiga bilköer vid riks-80 minst två gånger om dagen under cirka en månads tid hittills.

Vi kommer att få en mycket snyggare rondell än den urgamla som fanns där innan (gräset och buskarna på den var säkert minst ett par år gamla!).

Och framförallt; de här pengarna gick inte till något så trivialt som att förbättra trafiksäkerheten och framkomligheten för gävlebor och tillresta!

Jättebra också att man verkligen inte gör ett hastverk av det hela (vid ETT tillfälle har jag sett att man arbetar – jag passerar minst två gånger dagligen).

Det enda jag inte förstår är hur man ska hinna njuta av den vackra rondellen när man har fullt upp med att kryssa mellan gropar och spår i våra gator.

Nej, vi kanske skulle höja skatten några procent ytterligare och på så sätt få råd med fler bilköer och snygga rondeller!?

Hagaströmsbo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare