Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tänk på hur du parkerar

Tänk på dina medarbetare inom Region Gävleborg, på Gävle sjukhus. Jag har läst otaliga insändare där man beklagar sig över bristen på personalparkeringar, på Gävle sjukhus. Jag tycker likadant!

Men lämna bilen hemma om du under vinterhalvåret ska envisas med att parkera en meter ifrån bilarna bredvid dig så du tar upp två parkeringsplatser! Jag vet inte om du gör det för att du inte har något ögonmått, är rädd om din bil eller en osäker förare.

Som bekant syns inte linjerna på parkeringen och jag gissar att det då är omöjligt att utfärda böter, vilket ändå borde göras så att detta upphör! Du skulle väl aldrig parkera över två parkeringsrutor sommartid? Det är mycket frustrerande när det redan är dåligt med parkeringsplatser. Så snälla tänk på dina medarbetare som också vill ha en parkeringsplats!

Lapplisa

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare