Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tänk på oss hårdrockare också

Annons

På fredag ska några av mina äldre kompisar kolla på ett band som spelar här i Gävle. Bandet spelar på Wasteland, och där kommer haken. Jag är bara 16 år. Bara för att jag inte kan komma in på någon krog så måste jag sitta hemma medan mina kompisar är och kollar på ett av mina favoritband. Gävle kanske skulle satsa lite mer på musiken för oss ungdomar. Observera att området musik är bredare än artister som Ola och Amy Diamond.

Ni kanske borde utforska hårdrocken en aning och anordna lite konserter. Det finns fler ställen än krogar och torget. Vi har till exempel Estraden/Parken där Rock-klassikerturnén höll hus. Sen ska vi inte glömma Läkerol Arena som rymmer över 8 000 människor. Ta och tänk på oss ungdomar någon gång. Jag tror att fler känner som jag. Men vad ska man tro egentligen när varsel av lärare och blixtlås är första prioritet i den här staden?

Framtida icke-Gävlebo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare