Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tänk vad underbart för hunden

Jag bor nästan mitt i stan med mina tre barn och passerar ombyggnationen på Stortorget så gott som varje dag. Nästan varje dag vill mina barn stanna för att titta på hunden.

Den har både vatten och matskål och möjlighet att lägga sig i skuggan. En gång har jag sett den ligga i solen och sova, trots att den lätt skulle kunna resa sig och gå och lägga sig någon annanstans.

Tänk vad underbart för hunden att få följa med sin husse eller matte på jobbet, i stället för att få sitta inlåst i ett hus, eller lägenhet!

Då tycker jag att det var värre med den mamma som lät sitt barn på närmare två år sitta på en filt i Boulognerskogen och gråta i nästan två timmar i fredags. Vi gick fram och gav henne vatten medan mamman satt och pratade i telefonen och rökte alldeles bredvid, utan att ens bry sig.

Det känns som om vi lever i en ganska sned värld just nu.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare