Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

The Cult till Hultsfred

Metallica får ytterligare sällskap under endagsfestivalen Sonisphere i sommar. Nu är det brittiska 80-talsbandet The Cult klara för en spelning i Folkets park i Hultsfred den 18 juli, skriver Aftonbladet. Bandets huvudfigurer sångaren Ian Astbury och gitarristen Billy Duffy har återförenats gång på gång. Nu har bandet hållit ihop sedan 2006 och släppte sitt senaste studioalbum ”Born into this” sommaren 2007. Ett nytt album är att vänta under året.

Under sommarens turné är planen att bandet ska spela hela sitt ”Love”-album från 1985, från första till sista låten, enligt tidigare uppgifter till Billboard. Det inbegriper hits som ”She sells sanctuary” och ”Rain”.

Till Sonisphere är även artister som The Hives, Machine Head, Primal Scream, Mastodon, Cradle of Filth, och Meshuggah bokade. (TT Spektra)