Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tinas goda hjärta

Jag var till hälsocentralen den den 28/7 för hjälp mot mina smärtor jag hade i höften. När jag var klar frågade jag receptionisten om jag kunde få ringa efter en sjukresa. Hon hänvisade en trappa ned.

Har alltid fått hjälp med att att dom anställda har ringt sjukresor då man ska åter till sitt hem. Men hon var väl för lat eller för slapp för att vilja hjälpa mig. Jag gick en trappa ned, gick direkt till utgången där det finns en telefon som det står taxi på.

Jag lyfte luren, en ung tjej som heter Tina svarade. Hon jobbade inte alls med sjukresor. Jag berättade att att jag hade så ont och visste inte hur jag skulle ta mig hem. Hon var så vänlig och snäll. Hon bad mig att vänta en stund och sedan lyfta på den svarta luren.

Efter en stund lyfte jag på luren och där var Tina med det goda hjärtat, och sin medmänsklighet, hon hade lyckats att hjälpa mig så att jag kom hem.

Du Tina på Gävle Taxi, mina tårar rullade ner på min kind så glad gjorde du mig. Och du måste ha ett gott hjärta. Jag är dig evigt tacksam och en stor ros det ska du ha. Tusen och åter tusen tack för din hjälpsamhet.

Från en patient som aldrig ska glömma din vänliga själ