Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Tio poäng till med Lind i laget..."

Annons

Hej Keb!
Satt och tänkte här om dagen på Mikael Lind.
Han är ju en spelare som jag tror alla elitserielag skulle vilja ha i sin lag, men tyvärr har han ju varit väldigt förföljd av skador.

På sista tre åren har han spelat totalt bara 55 matcher. Att man sedan bygger dagens Brynäs runt honom tycker jag är lite konstigt just p g a alla skador som tycks komma år efter år.
Att han ska finnas med i truppen är ju självklart, men personligen tycker jag att dom skulle satsat på Dixon och en bra center till.
Sedan har man haft Lind som en extra krydda, visst vet jag att klubben har ansträngd ekonomi men tror det skulle vara bättre ekonomiskt att fixa en slutspelsplats istället för att hemska tanke hamna i kvalserien och riskera att åka ur.
Hade vi haft en center till i Linds klass är jag övertygad om att vi haft minst 10 poäng till för så bra är han. Håller du med om detta?

Än är ju inte Brynäs i kvalserien och hoppas verkligen att vi inte hamnar där, bara hoppas att det starka hemmaspelet vi haft kan fixa poängen som gör att vi slipper denna jobbiga tid.Hur många poäng till Brynäs haft med Micke Lind med, är omöjligt att säga - men nog hade det säkert varit en hel del till och att en slutspelsplats kanske också varit klart vid det här laget.

Ledningens målsättning i somras var att hitta en bra förstecenter som komplement till Steve Dixon - det gick tyvärr inte, då Andreas Johansson tackade ja till Ryssland-spel istället - och sedan dess hittade aldrig sportchefen nån riktigt bra center och därför ser det nu också ut som det gör...dessvärre!

Mer läsning

Annons