Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tipsa oss om potthål?

Standarden på Gävles gator och vägar är låg. Problemet är att det saknas pengar och just nu räcker de bara till att laga så kallade potthål.

Annons

Någon jättesatsning för att förbättra vägnätet i stan verkar inte vara på gång. Tekniska kontoret hävdar de dock att de lagar alla hål de tipsas om. Ett påstående som det nog råder delade meningar om. För att hjälpa Tekniska kontoret uppmanar vi er nu att tipsa oss och tekniska kontoret om var potthålen finns. För får de bara veta så fylls de ju igen. Eller?

- Ja det är ju en jättebra idé. Vi tar mer än gärna emot tips från GD:s läsare, säger Leif Liljeberg, gatuingenjör på Tekniska kontoret.

Leif Liljeberg uppmanar dock alla tipsare att göra skillnad på olika sorters vägskador.

- Det vi lagar akut är potthåll som kan vara till skada för bilar och cyklande. Självklart tar vi gärna emot tips om ojämnheter och mindre hål, men då kan vi åka ut på en gång, säger han.