Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Toppen, Maini!

Maini Sorri från Uppsala – i grunden piano- och sångpedagog med förflutet i Tierp – har avancerat till andra plats på brittiska MusicWorldRadios Top 20 Charts.

Listan var en nagelbitare för Maini denna gång. Två av artisterna på Top 10 hade åkt ut. Tvåan och ettan återstod att presentera. Var Maini bland dem? Som tur var behöll hon sin plats på toppen klättrade dessutom upp en placering. MusicWorldRadions chef var presentatör för listan och sa att Maini var en stark tvåa och hade vunnit om inte det chockerande hänt att ett amerikanskt band gick raka vägen från bubblare till första platsen på listan. Det hade bara hänt en gång fram tills nu i listans historia. Maini har hittills varit sju veckor bland de fem i topp.

Recensionerna i brittisk press har varit mycket positiva, här är ett citat:

”Sorri’s inner beauty shines through….this Scandinavian singer-songwriter sure delivers sophisticated pop. Nobody can question her finely honed songcraft”.

(All Gigs, Elly Roberts)