Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Trean: Tyngden blev för mycket för Hille

Hille tog sig an Korsnäs på bortaplan i den första matchen efter uppehållet, men man fick inte resultatet med sig. Korsnäs vann med 3-0, trots att Hille var med stora delar av matchen.
– Det var tyngden i deras lag som fällde avgörandet. I övrigt var matchen väldigt jämn, sa Hillespelaren Philip Ogebrant efter matchens slut.

Matchen började i ett bra tempo från Hille som Korsnäs hakade på. Det skulle dock dröja 18 minuter innan Korsnäs tryckte in sitt första mål i matchen. Trots detta fortsätter man trycka på och man hade ett flertal målchanser som hade kunnat resulterat i ett mål, men så blev tyvärr inte fallet och halvleken slutade 1-0 för hemmalaget.

Andra halvleken var även den jämn spelmässigt men det var tyngden hos hemmalaget som fällde avgörandet i dem viktiga skedena i matchen. Korsnäs gjorde efter 13 minuters spel 2-0 och det tog musten ur Hille lite grann. Korsnäs avgör sedan matchen med fem minuter kvar av matchen och forcerar in 3-0 som också blev slutresultatet i en jämn batalj där tyngden alltså blev avgörande.