Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Trean: Tyngden blev för mycket för Hille

Hille tog sig an Korsnäs på bortaplan i den första matchen efter uppehållet, men man fick inte resultatet med sig. Korsnäs vann med 3-0, trots att Hille var med stora delar av matchen.
– Det var tyngden i deras lag som fällde avgörandet. I övrigt var matchen väldigt jämn, sa Hillespelaren Philip Ogebrant efter matchens slut.

Annons

Matchen började i ett bra tempo från Hille som Korsnäs hakade på. Det skulle dock dröja 18 minuter innan Korsnäs tryckte in sitt första mål i matchen. Trots detta fortsätter man trycka på och man hade ett flertal målchanser som hade kunnat resulterat i ett mål, men så blev tyvärr inte fallet och halvleken slutade 1-0 för hemmalaget.

Andra halvleken var även den jämn spelmässigt men det var tyngden hos hemmalaget som fällde avgörandet i dem viktiga skedena i matchen. Korsnäs gjorde efter 13 minuters spel 2-0 och det tog musten ur Hille lite grann. Korsnäs avgör sedan matchen med fem minuter kvar av matchen och forcerar in 3-0 som också blev slutresultatet i en jämn batalj där tyngden alltså blev avgörande.