Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tung förlust i slutet för Brynäs

Brynäs som befinner sig i bottenskiktet av tabellen gästades av Falu FK.
Det skulle komma att bli en jämn batalj men Falu var strået vassare och Brynäs förlorade med 2–1.

Det bjöds på en fartfylld fotboll och duellerna blev många. Falu försökte flertal gånger att etablera press på Brynäs som gediget stod pall i defensiven. Brynäs försvarslinje fick arbeta hårt och gjorde det svårt för bortalaget att skapa några målchanser. Stundtals kontrande Brynäs med snabba anfall för att sedan disciplinerat försöka tänka defensivt igen.

Den första halvleken blev mållös och under den andra halveken så inledde Brynäs starkare. För första gången klarade man av att spela högt upp på banan för att pressa tillbaka Falu. Spelet blev alltmer fysiskt och duellerna många. Till slut kunde dock Falu överlista Brynäs försvar och fick till ett ledningsmål.

Brynäs jagade kvittering och efter tio minuter kastade sig Vincent Eze för att slå till bollen i luften och kvitterade.

Falu skulle dock vända på matchen och när det återstod tre minuter kvar av ordinarie speltid fick bortalaget in ett ledningsmål.

– Vi gör ett grymt jobb defensivt. Trots att vi hamnar i underläge krigar vi på. Tycker inte att vi förtjänade den här förlusten, säger Brynästränaren Evren Yilmaz.

Brynäs ende målgörare Vincent Eze:

– Vi gjorde vårt bästa och försökte gå högre upp på banan för att utmana dom mer.