Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Tur att dom yngre visar vägen..."

Annons

Hej Keb!
Har inte haft möjlighet att se några matcher i LA denna säsong eftersom jag bor i Gbg men har sett många på ppv och några bortamatcher live.

Tycker nog att de äldre och rutinerade som ska kliva fram och leda laget när det går tungt istället är dom som viker ner sig och "gömmer" sig.
Det är ju de yngre och de nya i laget som istället visar vägen, och det är väl inget fel med det.
Men när man har en lagkapten (Dacke) som inte tar tag i det när det behövs är det väl inte det jag förknippar med en kapten. Håller du med?
Sen är nog Granis BIF:s bästa nyförvärv denna säsong, han står alltid upp för laget.
Men gott att det äntligen blev seger i kväll mot Rögle!Ungdomarna och de nya har visat vägen - men det har sannerligen också de äldre gjort.

Titta bara på Hansens och Hermanssons pånyttfödelse som målskyttar och lagkapten Dackell har i flera matcher varit den helt bidragande orsaken till poäng och segrar.
Att Dacke inte varit helt till sin fördel i de två senaste matcherna, kan jag delvis hålla med dej om - men absolut inte fullt ut.

Dackell har varit helt charmant i flertalet matcher, där han verkligen visat vägen för lagkompisarna och tagit tag i det hela på ett säkert och övertygande sätt.

Granström är bästa förvärvet, där delar jag helt din åsikt.

Mer läsning

Annons