Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Turistbyrån känns osynlig

Vad har hänt med Gefle Turistbyrå? Har gått förbi i Nian vid ett flertal tillfällen och aldrig sett någon ute i ”ljuset”. Tittar man lite till, ser man att någon sitter i rummet innanför. Det inbjuder inte till att fråga om biljetter eller evenemang. Man känner, som om man inte vill besvära. Så får det inte vara om man vill vara Gävles ansikte utåt.

Bara för ett år sedan fanns det alltid personal=flickor, som leende tog hand om turister eller kulturintresserade kunder. Personalen fanns alltid ute vid disken bland Nianströvare.

Nu när det går mot semestertider och staden förväntas att fyllas med turister, är det viktigt att leende och kunnig personal visar sig bakom disken och lockar till sig turisterna och visar vad staden har att erbjuda. Det är ju inte säkert att turisterna vet vad de vill göra och se. Då bör personalen göra positiv reklam för Gävle.

Jag saknar verkligen förra årets värdinnor. Var är de nu?

Turistens klagan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare