Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Två klasspelare ett minimum..."

Annons

Hej Keb!
Vill börja med att tacka Brynäs för en kanonsäsong!

Jag skrev för ett tag sen om att jag redan nu ser fram emot nästa säsong, då Brynäs äntligen verkar vara på rätt väg igen.

Viktigast just nu tycker jag är att Sundlöv lyckas få både Dixon och Widing att stanna, Brynäs kan inte förlora dom få klass-spelarna som klubben får fram år efter år.

Sen håller jag med dig om att det inte behövs mer en två nyförvärv inför nästa säsong, kanske en till kanadick från AHL. Finns massvis med spelare där som producerat över 25 mål per säsong i flera år men som aldrig får chansen i NHL och kanske är sugen på något nytt.
Jonas Andersson i Kärpät är ett annat namn som känns väldigt intressant...

Så snälla Sundlöv chocka oss och skaka fram pengarna att värva två klass-spelare! Det är ett minimum för att Brynäs ska ta ett första steg mot toppen av eliten.

Vad tror du, Keb, om Brynäs chanser att behålla Widing och Dixon?

Kommer Rödin, Thegel och Leidermark få chansen nästa säsong?

Johan Jonsson

SVAR:  Tror att det blir svårt att ha kvar både Dixon och Widing - men ännu för tidigt att ha nån riktig åsikt om saken.
Säsongen har ju nyss slutat och båda spelarna har via sina agenter givetvis undersökningar på gång.
* Jag räknar med att Rödin och Thegel i varje fall får A-lagskontrakt, sen får vi se med centern Klas Leidermark.