Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tveka inte, engagera dig!

Först och främst vill jag säga dig en sak: Jag vet inte hur intresserad du är av politiken men det kan knappast vara mycket, för om du är intresserad, varför ska då någonting hindra dig från att vara aktiv? Jag är själv med i ett politiskt ungdomsförbund och är väldigt aktiv här i Gävleborg! Jag är en stolt aktiv medlem i MUF!

I MUF brinner vi för friheten och kämpar dagligen för att få våra röster hörda. Och tro mig, det får vi. Alla 10 000 medlemmar som MUF har i Sverige kan nog hålla med mig. Vi kämpar med tidiga mornar och sena nätter, obekväma tider och dåligt väder! Allt för att alla vi i Sverige ska få frihet och rättvisa och helt enkelt ett fantastiskt liv. Vi brinner även för att sätta ungdomar i centrum, för det är det MUF bygger på: av ungdomar, för ungdomar.

MUF är ett fräscht ungdomsförbund som kommer med nya idéer som är härligt liberala. Du som tycker si och så om de olika ungdomsförbunden, det verkar som att du har fått en skev uppfattning om ungdomspolitiken. Jag tycker det är tråkigt att du uttrycker dig så där utan att ha sett det med egna ögon och inte på någon webbsida.

Om du hoppas på en ändring i stället för att klaga tycker jag att du ska ta dig i kragen och agera. Sitt inte med armarna i kors, gör någonting åt det då i stället! Jag tror på ett Sverige där friheten flödar och individen spelar en stor roll. Därför är jag med.

Tveka inte, alla är välkomna

Stolt medlem i MUF

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare