Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ugglas revy i söderläge

Var fan hamnade Magnus Ugglas revy?

Efter åtta veckors tv-följetong föll lotten på Karlshamn.

– Det är en trevlig sommarstad, men jag har faktiskt ingen aning om hur vi ska locka dit folk, säger den nyblivne revydirektören.

Under våren har SVT:s tittare kunnat följa artisten Magnus Ugglas jakt efter en lämplig spelplats och lokala talanger till sin rockiga revy.

Ett varv runt Sverige senare är slutmålet nått. ”Ugglas revy” har premiär på utomhusscenen i Karlshamns Folkets Park den 2 juli, och spelas där månaden ut.

– I Karlshamn hittade vi en bra scen. Hur vi lockar publik är producenternas jobb, men förhoppningsvis gör vi en bra föreställning, säger Magnus Uggla under repetitionerna i Stockholm.

Showen gästas av musikalstjärnan Hanna Lindblad, samt komikerna Annika Andersson och Per Andersson - kända från humorprogrammen ”Parlamentet” och ”Time out”. Showen är en blandning av revy och krogshow och är späckad med en kavalkad av Ugglas hits. De backas upp av orkester, lokala förmågor, dansare och ”världens vigaste kvinna” från Ukraina.

- Det är en opretentiös och anspråkslös revy, säger Magnus Uggla.

”Var fan är min revy!” är uppföljare till fjolårets succé ”Var fan är mitt band?”. Då sökte och fann Magnus Uggla musiker till sitt band. Det var med stor skepsis den folkkäre artisten gick med på en ny dokumentärserie.

- Man kan aldrig leva upp till folks förväntningar på en uppföljare. Men jag blev övertalad av många människor och säsongen har varit ok. Det känns inte som att min karriär står och faller på huruvida det här blir en flopp eller inte, säger Magnus Uggla, ständigt iförd sina mörka pilotsolglasögon.

Han saknar dock inte ha resa med ett kamerateam som ständig följeslagare.

– Om man klickar bra med dem så är det skitbra. Om man inte gör det så är det ganska jobbigt. Nu blir det nog inga fler ”Var fan är...?”-program. Fast, jag har ju blivit övertalad förut, säger han.