Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Upp till kamp, korsordslösare

Söndag morgon. Hurra, i dag kommer det härliga korsordet, som är klurigt och intelligent gjort, men som går fint att lösa med lite tänka och tålamod. Besvikelsen blir därför stor när jag slår upp korsordssidan och hittar ett nytt korsord. Miljonkrysset, gubevars. Hur kunde ni?

Att göra ett byte till ett dussinkorsord, som man löser i en handvändning. Det är bara att ta första ordet man kommer på, så har man hittat rätt lösning. Usch och fy! Det vill vi inte ha.

Om något nödvändigtvis ska bytas ut så borde det vara lördagskorsordet, men också det är många gånger bättre än det nya. Upp till kamp alla korsordsälskare. Protestera!

Birgitta Zetmann

Svar direkt: Det är roligt att så många uppskattar vårt ”gamla” söndagskryss och med tanke på alla reaktioner så har vi beslutat att återinföra det. Redan i övermorgon är allt som vanligt igen.

Redaktionen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare