Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Han är ny brukschef på Stora Enso i Skutskär

Henrik Holm har utsetts till ny brukschef på Stora Enso i Skutskär. Han efterträdde Tommy Lodin den 9 januari, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Annons

Henrik Holm kommer närmast från jobb som produktionschef på bruket i Skutskär. Den tjänsten har i sin tur Jan-Olov Olsson övertagit, som tidigare varit blockchef för torkmaskinerna.

Henrik Holm är 50 år och har jobbat inom Stora Enso sedan 1990. Han har tidigare också jobbat på Norrsundets bruk och Stora Ensos försäljningskontor i Hong Kong.

– Tommy har gjort ett fantastiskt jobb under sin tid som brukschef och jag ser fram emot att ta över facklan och leda arbetet med att vidareutveckla verksamheten. Vi står inför ett spännande 2017 i Skutskär med betydande investeringar som ska genomföras och att framgångsrikt driva dessa projekt i mål kommer att vara en prioritet, säger Henrik Holm i ett uttalande.

Tommy Lodin jobbar kvar till den 21 maj för att stödja övergången. Han har haft sin tjänst sedan december 2012 men har nu valt att lämna Stora Enso.

Mer läsning

Annons