Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Marlene slår ett slag för Älvkarleby

/
  • I dag får vi se Marlene Hedblom i tv-programmet Golfresan igen. Den här gången är hon på besök i Älvkarleby och går bland annat en golfrunda med Älvkarleby golfklubbs chef Peter Stenberg. Foto: Lasse Halvarsson

GÄVLE I dag klockan 12.30 reser golfspelaren Marlene Hedblom till Älvkarleby för att spela golf och fiska i åtta minuter. I TV-rutan - alltså. Programmet heter Golfresan och sänds i TV 4.

Annons
För Marlene är det andra säsongen som resemålspresentatör och efter reportage i länder som Thailand, Frankrike och Italien är det nu dags för Marlene att visa tittarna vad lilla Älvkarleby har att erbjuda sina golfspelande turister.
TV-tittarna kommer bland annat att få följa med Marlene till Älvkarleby Golfklubb som ligger utmed Dalälvens västra strand.

Väl där beger sig Marlene, tillsammans med klubbens chef Peter Stenberg, ut på en golfrunda - en runda som enligt Marlene innehåller mer skratt än bra golfslag.
- Jag spelade hysteriskt dåligt. Dock var det roligaste inspelningen hittills. Höll på att skratta ihjäl mig.
Varför var det så roligt?
- Svaret är Peter Stenberg. Han var lite nervös. Har känt Peter i nästan hela mitt liv men aldrig hört honom tala så som när kameran var på. Till hans försvar ska sägas att det är otroligt svårt att vara naturlig framför en TV-kamera, säger Marlene med ett rungande skratt som avslutning.
Vad tycker Du om banan?
- Jag gillar Älvkarleby. Den är mysig och var i bra kondition då vi var där och filmade.

Förutom golf på Älvkarleby Golfklubb får vi även se Marlenes debut som laxfiskare. Debuten sker i Dalälven och en fråga som Marlene inte lär uppskatta efter programmets slut är:
"Fick Du någon lax?"
I och med dagens reportage i Golfresan får Älvkarleby Turism
åtta minuter gratis marknadsföring i en av sveriges största TV-kanaler - vaket och smart.
På frågan om Gävle Golfklubb eller Gävle Kommun frågat Marlene eller de ansvariga för Golfresan om de vill komma på besök svarar hon kort:
- Nej.
FORE, Gävle Golfklubb och Gävle Kommun!

Johan Cahling

Mer läsning

Annons