Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uselt toapapper!

Miljön är i dag ett högprioriterat ämne. Det görs åtgärder åt allting men är det någon som till sist tröttnat på detta så är det jag! Vad har hänt med toapapperet på allmänna toaletter?

Det går lätt sönder eftersom kvalitén har sjunkit. Inte nog med att toaletterna ofta är ofräscha och luktar illa, nu luktar pappret också pyton. Toalettrullarna har dessutom blivit smalare för varje år. Nu är pappret 98 millimeter brett. Det är till och med mindre än handen? Snacka om ohygieniskt!

Som åtgärd för att vara säker på att det som inte får hända, händer på din händer, tvingas man vika ihop pappret några extra varv. Vi tar alltså automatiskt mer papper i längd eftersom det inte räcker i bredd, blir det verkligen så miljövänligt i slutändan?

Jag vill ha tillbaka det normala papperet som var luktfritt och lagom brett!

Eftersom endast hälften av vår befolkning tvättar händerna efter de har varit på toaletten vill jag åtminstone försäkra mig om att det inte har skit under naglarna på grund av att pappret spruckit.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare