Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Utomordentligt omdömeslöst!

Det finns tydligen en organisation som kallar sig ”Allt åt alla”, som ordnar hatresor, bland annat till Saltsjöbaden. Det fick vi se på tv häromdagen. Att ungdomar går vilse ibland när de känner sig för i livet är väl OK, men att vuxna ordnar hatresor för att lura in ungdomarna i kommunistbåset – det borde anmälas till polis och domstolar som misstänkt olaga distrkiminering.

Vi människor är unika – även på det sättet att vi är olika, ingen är en annan lik. Vi har olika ärftliga och miljömässiga förutsättningar, olika erfarenheter och olika ”lycka” här i livet.

En av de finaste egenskaperna hos människor är förnöjsamhet. Man finner sig tillrätta med vad man fått, vad man har och vad man får uppleva! Man blir absolut inte lyckligare av att använda avundsjukan som hävstång för att drömma om en annan situation! Att tro något annat vittnar bara om att man är omogen som individ. ”Allt åt alla” visar verkligen denna omognad genom att försöka sprida detta missnöje!

Att hålla efter alltför stora skillnader i samhället för att stävja avundsjuka och social oro, är en politisk uppgift och inte ett föreningsuppdrag. ”Allt åt alla” kanske anser sig vara en ekonomisk förening och då finns det lagar även för sådant. Vem driver en anmälan mot ”Allt åt alla”?

Var nöjd med livet som det är

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare