Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vad får du det ifrån, Martin Sund Svensson?

Martin Sund Svensson från Vänsterpartiet i Ockelbo försöker förklara sitt partis otroligt korkade och odemokratiska hållning till förslag och motioner från SD, hur bra dessa än vore för kommunen. Sen kommer det vanliga ljuget och fantasierna om SD.

Ett ljug som bottnar i den egna blindheten på grund av de illröda skygglapparna som inte tillåter ens en springa av verklighet. Man kallar landets mest Israel- och judevänliga parti för "antisemiter"! När det gäller antisemitism kan du i stället hitta detta hos dina röda vänner S. Ingen av regeringsmedlemmarna tilldelas visum till Israel. Vad tror du det beror på?

Sen det där med rasism, vad i hela friden grundar du det på? Att anse att Sverige för en ansvarslös invandringspolitik har väl inget att göra med rasism? Förresten tycker över 60 procent av svenska folket samma sak! Och kvinnoföraktet? Vad får du det ifrån? SD stödjer ju kvinnornas rätt till frihet. Vänder sig mot all form av hedersbrott till exempel.

Agneta C

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare