Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vad ska du ha kvittot till?

Annons

Jag brukar börja varje morgon med att bläddra igenom Gefle Dagblad, som för övrigt är en utmärkt tidning. Men när jag kommer till insändarsidan så brukar jag ibland dö en liten bit varje gång. För nästan varje dag läser jag en insändare som är så negativ och onödig. Insändare som retar sig på sådana skitsaker att jag överväger att ta smörkniven och hugga sönder tidningen.

Det var i morse det blev för mycket för mig. För där sitter man vid köksbordet med morgontidningen framför sig. Jag har kommit fram till insändarsidan och läser att det är en person som undrar varför man inte får kvitton när man köper jordgubbar på stan.

För mig är det overkligt hur man kan ta sin dyrbara tid här på Jorden och sätta sig ner för att skriva en insändare om att man inte får kvitton när man köper jordgubbar. Förstår ni hur tråkigt man lär ha då?

Jag antar att det är emot min livsfilosofi att skriva en insändare och att det är en viss dubbelmoral i det.

Men jag är tvungen att få ut mitt budskap: Om du ska skriva en insändare, skriv om ett riktigt problem. Inte nån skitsak som ingen, och då menar jag ingen, bryr sig om.

För det enda du gör att sprida negativ energi till alla som läser och jag lovar, ingen på denna jord bryr sig om att man inte får kvitton när man köper jordgubbar. Förresten, vad ska man ha det till? Fifflar du över jordgubbarna på firman och behöver bokföra detta?

Det jag vill få fram är att att du kan tänka till innan du skriver en pissig insändare, för världen är tillräckligt mörk och jag lovar den klarar sig utan dina sjuka klagomål.

Erik Elving, 18 år

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare