Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Valbo enda lag utan poäng

Nykomlingen i trean, Valbo, är inne i en tung period för tillfället.
I bortamatchen mot Stöde saknades fem ordinarie spelare och dessa hade behövts mot ett fysiskt starkt Stöde som vann med 3–1.

Stöde spelade fysiskt och med mycket långbollar och det gjorde de bra och Valbo var aldrig riktigt nära att ta poäng i den här matchen.

Något skönspel bjöd inte matchen på det var mera kamp det handlade om och då hade Valbo behövt Schiller, Alexander Larsson med flera på planen för nu var Stöde det starkare laget. Stöde tog ledningen i den sjunde minuten men Valbo kunde kvittera genom Mikael Fasth som kunde sätta dit bollen på Rasmus Sjöströms inlägg.

Därefter var Valbo med i matchen fem minuter till. Valbo hade under den andra halvleken ett par bollar som dansade på mållinjen men om resultatet finns inget att säga då Stöde hade kunnat göra ett par mål ytterligare. För Valbo handlar det nu om att få tillbaka de skadade spelarna och spela in de första poängen då laget nu är ensamt om att vara poänglöst i serien.

$1

STÖDE–VALBO 3–1 (2–1)

$1

Målet, Valbo: Mikael Fasth (8).

$1

Domare: Kardå Chalak, Sundsvall.

$1

Varningar, Valbo: Mikael Fasth.

$1

Valbos tre stjärnor:

$1

3: Stefan Forsberg (b)

$1

2: Gustav Larsson (mf)

$1

1: Jonny Nilsson (b)