Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Valbos första seger för säsongen

Valbo tog sina första poäng i trean denna säsong, 3–0 mot Avesta.
– Vi hade bestämt oss för två saker idag. Dels att spela samma försvarsspel som ifjol och bli bättre i omställningsspelet och det gick ju fint, säger Andreas Vestin, tränare i Valbo.

Avesta tog tag i taktpinnen från start. De försökte många långa bollar men Valbos försvar stod rätt och Avesta tröttnade, gick över till att försöka rulla och då fick Valbo flera omställningslägen.

Alexander Sjöström tog sig fram på högerkanten och serverade tvillingbrorsan Rasmus till 1–0. Kammen växte på Valbo och laget spelade alltmer klokt.

– Jag hade förväntat mig en explosion från Avestas sida i andra halvlek, men istället så tröttnade dom ganska snabbt, säger Andreas Vestin.

Valbo vågade nu spela och avgjorde matchen med två riktiga spelmål genom Rasmus Sjöström och Gustav Larsson.

– Nu fick vi litet självförtroende. Nästa helg möter vi Söderhamn borta. Det blir tufft men spelar vi så här bra i försvarsspelet så vet man aldrig, avslutar Andreas Vestin.

$1

VALBO-AVESTA 3-0 (1-0)

$1

Målen: 1-0 (20) Rasmus Sjöström, 2-0 (75) Gustav Larsson, 3-0 (84) Rasmus Sjöström.

$1

Domare: Adis Cosic, Eskilstuna.

$1

$1

Valbos tre stjärnor:

$1

3: Emil Eriksson, mb

$1

2: Rasmus Sjöström, fw

$1

1: Adrian Olsson, ymf