Annons
Vidare till gd.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vår semester har blivit förstörd

Tack för att ni förstör läkarsekreterarnas semester genom att veckan innan hälften av oss går på semester komma med informationen om våra nya placeringar från 1 september. Hoppas att åtminstone ni kan sova gott om nätterna för vi lär inte göra det med alla tusen frågor som vi har inför den nya omorganiseringen.

Hur facket kan ha gått med på detta förstår jag inte. Jag ska även träffa mina ”blivande” arbetskamrater vecka 25 då jag redan gått på semester.

Hur mycket denna omorganisation kostat skattebetalarna vågar jag inte ens tänka på med alla konsulter som varit inhyrda för att kolla så att inga arbetsuppgifter hamnar mellan stolarna. Ni håller även på att leta efter lokaler för oss att sitta i, när vi redan har fungerande lokaler i dag! En utsedd chef finns inte ens till oss just för tillfället. Arbetsmiljön ska vi inte tala om. Att sitta och skriva åtta timmar per dag eller sitta i en reception är vad vi får att välja mellan. Men ni har ju tänkt på allt så jag oroar mig väl i onödan. Och jag ska väl vara tacksam att jag har ett jobb.

Stolt läkarsekreterare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare