Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Varför får vi ingen post?

Annons

Jag vet inte hur många gånger det senaste halvåret som vi blivit utan post. Det är inte varje dag man får brev men måndagar och torsdagar delas det ut reklam av brevbäraren, men vi har inte fått den heller.

Jag undrar vad butikerna säger om att de betalar för ett jobb som inte utförs. Nu senast blev vi utan post den 14 och 18 januari. Vi prenumererar på några tidningar, vilka dagar de kommer vet vi, men det har hänt att vi inte fått dem heller. Även våra grannar har blivit utan så det är kanske hela området.

Jag har ringt till Posten, den ansvariga skulle ringa upp. Inget har hänt och det var ett par månader sedan. Jag talade med en brevbärare i höstas om att vi inte fått posten. Fick då till svar att "det blev så mörkt så jag kunde inte fortsätta dela ut post".

En mycket dålig förklaring, då skulle vi alltså bli utan varje dag på vintern eftersom posten kommer sent på eftermiddagen och då är det mörkt. Tidigare bodde vi många år i Sätra och på dessa år blev vi inte utan post lika många gånger som de senaste två åren när vi bor centralt på Söder.

Hur går det om man blir sen med betalning av en faktura på grund av att brevbäraren inte delat ut posten? Betalar då Posten förseningsavgiften? Kan inte tänka mig det.

Vet inte vart samhället är på väg, mycket fungerade bättre förr, bland annat postutdelningen. I alla väder kämpade brevbärarna, då med cykel, för att vi skulle få vår post. Inte kom så mycket post fel heller. Vi har flera gånger fått post till olika adresser på gator i närheten. Det står rätt på kuvertet med läggs fel.

Skulle vara roligt att höra om det är fler områden där det fungerar lika dåligt.

Söderbo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare